Asianajotoimisto Helsinki

Juridicus Oy – Ammattitaitoinen asianajotoimisto Helsingissä.

Asianajotoimisto Juridicuksessa ongelmaanne ryhtyy hoitamaan ja teitä avustaa sama kokenut vastuuasianajaja. Näin toimien saat avustajaltasi aina ajantasaista tietoa ja saat parhaan mahdollisen palvelun.

Toimintatapamme on asiakaslähtöinen ja perustuu luottamukseen asiakkaan ja toimistomme asianajajan välillä. Toimistomme toimeksiantoja ei jaeta  avustaville nuorille lakimiehille tehtäväksi vaan tehtävän vastaanottava kokenut asianajaja vastaa ja hoitaa toimeksiantoa aktiivisesti itse.  Tämä on asiakaslähtöinen toimeksiantojen hoitamisen tapamme, josta seuraa syvä luottamussuhde asiakkaan ja asianajajan välillä. Pisimmät toimeksiantosuhteemme ovat yli kahden vuosikymmenen mittaisia.

Asianajotoimisto Juridicus Oy- asiakaslähtöinen asiantuntijaorganisaatio.

Asianajotoimisto Helsinki palvelee asiakkaitaan laaja-alaisesti ja monipuolisesti. Toimistomme asianajajista jokaisella on oma erityinen osaamisalueemme, joten pystymme palvelemaan pitkällä ammattikokemuksella Teitä.Asianajotoimisto Helsinki ja monipuoliset palvelut

Liikejuridiikka ja yhtiöoikeus

Asianajotoimisto Juridicus tarjoaa oikeudellista konsultointia yrityksenne juridisiin ongelmiin. Asianajajamme avustavat yritystänne kaikissa elävän elämän tilanteissa, kuten sopimusten laatimisessa, tarkastuksessa tai työntekijän työsuhteeseen liittyvään ongelmaan ratkaisua haettaessa. Parasta asianajoa on riidan ennakollinen välttäminen. Mikäli riita ei ole enää vältettävissä avustavat asianajajamme teitä myös itse riidan tai ongelman ratkaisemisessa.

Lue lisää liikejuridiikasta ja yhtiöoikeudesta »

Riidanratkaisu

Asianajotoimistollamme on 20 vuoden kokemus erilaisten riita-asioiden hoidosta ja olemme ajaneet päämiesten asioita kaikissa oikeusasteissa sekä välimiesmenettelyissä Avustamme asiakkaitamme myös erilaisissa sovintomenettelyissä.

Jokainen riitatilanne on yksilöllinen ja paras ratkaisukeino arvioidaan aina tapauskohtaisesti.

Lue lisää riidanratkaisusta »

Perhe- ja perintöoikeus

Asianajajamme laativat perukirjat, testamentit ja perinnönjakokirjat. Lisäksi avustamme ja neuvomme kuolinpesiä ja pesän yksittäisiä osakkaita perintöoikeuden kaikissa kysymyksissä.

Asianajotoimisto Juridicus Oy:n asianajajat toimivat myös tuomioistuimen määrääminä pesänselvittäjinä ja pesänjakajina kuolinpesissä. Usein riitaisen pesän selvittäminen ja jakaminen onnistuu vasta asiantunteva pesänselvittäjän ja  pesänjakajan myötävaikutuksella.

Lue lisää perhe- ja perintöoikeudesta »

Yritysjärjestelyt

Avustamme sekä myyjiä että ostajia yritysjärjestelyjen juridisessa strukturoinnissa. Neuvomme teitä kaikissa yritysjärjestelyihin liittyvissä asioissa, kuten tavoittelemanne lopputuloksen kannalta parhaan oikeudellisen muodon valinnassa ja yritysjärjestelyn rakenteessa. Lisäksi laadimme kauppakirjat ja olemme tukena prosessin viimeistelyssä.

Lue lisää yritysjärjestelyistä »

Muut oikeudelliset palvelumme

  • Ulkoistettu lakimiespalvelu
  • Vakuutusoikeus
  • Työoikeus
  • Kuljetusoikeus
  • Tekijänoikeudet

Lue lisää lakipalveluistamme »

Palvelemme yrityksiä, yhteisöjä ja yksityishenkilöitä

Kuten osaamisalueemme, myös asiakkaamme ovat hyvin monialaisia ja moninaisia. Pääosa asiakkaistamme on pienehköjä tai keskisuuria kotimaisia yhtiöitä. Kokemusta on kertynyt erityisesti yritysten oikeudellisten asioiden kokonaisvaltaisesta hoitamisesta sekä riitojen ratkaisemisesta. Palvelemme lisäksi ulkomaisia yrityksiä sekä yksityishenkilöitä.

Asiakkaamme ovat suureksi osaksi Uudeltamaalta, Helsingistä, Vantaalta ja Espoosta. Nykyajan teknologian ansiosta voimme palvella myös kauempana sijaitsevia yrityksiä. Kun tarvitsette asiantuntevaa ja luotettavaa oikeudellisten asioiden hoitoa, Asianajotoimisto Juridicus on täällä teitä varten.

Juridicus Oy:n asianajotoimisto Helsingissä on asiakaslähtöinen asiantuntijaorganisaatio

Asianajotoimisto Helsinki – Ota yhteyttä »
(09) 684 4060

Ensimmäinen puhelinneuvottelu ongelmanne kartoittamiseksi on maksuton.

info@juridicus.fi