Referenssit

Asiakaskuntamme koostuu pääosin suomalaisista ja ulkomaisista yrityksistä. Ohessa referensseinä kertomuksia muutamien asiakkaidemme asiakaskokemuksista.

TP-Avuksenne Oy

Asianajotoimisto Juridicus Oy on toiminut ulkoistettuna lakiosastonamme vuodesta 2006 lukien ja avustanut meitä paitsi yleisessä liikejuridiikassa myös erityisesti erilaisissa työoikeudellista asiantuntemusta edellyttävissä tilanteissa ja asioissa. Yhteistoimintamme on ollut mutkatonta ja saamamme neuvot asiaan suoraan meneviä ja oikeudelliset arviot jälkikäteen tarkastellen varsin luotettavaksi osoittautuneita. Juridicus Oy:n ulkoistettu lakimiespalvelu on osoittautunut kustannustehokkaaksi tavaksi toimia.

Petri Kinnari
toimitusjohtaja

TP-Avuksenne Oy on henkilöstöpalvelualan yritys, jonka päätoimialana on tarjota ja mahdollistaa joustavat työnteon ja tuotannon ratkaisut asiakasyritysten erilaisissa työvoimatarvetilanteissa. Tarjoamme työntekijöitä myös tavanomaiseen toimistotyöhön. Liikevaihtomme oli vuonna 2015 noin 6,8 miljoonaa euroa.

Data-Mate Oy

Asianajotoimisto Juridicus Oy on avustanut meitä vuodesta 1998 lukien kaikissa yrityksemme kaikissa oikeudellisissa asioissa ja olemme olleet erittäin tyytyväisiä saamaamme palveluun. Juridicus Oy tuntee pitkästä yhteistyösuhteestamme johtuen yrityksemme hyvin ja oikeudellista asiantuntemusta vaativien monipuolisten tilanteiden selvittäminen on myös tästä syystä tehokasta ja luotettavaa.

Samu Scheiman
toimitusjohtaja

Data-Mate Oy on digitaalisen median CD-DVD ja USB muistitikkuja sekä niiden myyntikoteloita ja painotuotteita tuottava ja myyvä kotimainen perheyritys. Yhtiön budjetoitu liikevaihto 2016 on noin 1,7 milj €.

DoMedi Oy, Siskon Siivous Oy

Asianajotoimisto Juridicus Oy on avustanut yhtiötämme erilaisten ongelmien ratkaisemisessa ja tässä tehtävässä osaa ottaa haluamallamme tavalla huomioon myös asiakaslähtöisen toimintamallimme. Juridicus toimii myös ulkoistettuna lakiosastonamme, jolta saamme yleensä vielä saman päivän aikana luotettavan vastauksen päivittäisessä liiketoiminnassa esiin nouseviin erilaisiin oikeudellisiin kysymyksiin. Yhteistyömme on osoittautunut toimivaksi.

Terhi Kotkansalo
toimitusjohtaja

DoMedi Oy on uuden ajan suomalainen siivousalan konserni, jonka tytäryhtiö on Siskon Siivous Oy. Siskon Siivous Oy tuottaa siivouspalvelua yrityksille ja yhteisöille. Domedi-konserniin kuuluu Siskon Siivouksen lisäksi Toimiva Koti, joka tarjoaa hoiva- ja kotilääkäripalveluja, kotisiivousta ja pikatalonmies- palveluja yksityishenkilöille sekä apuvälineitä ja ratkaisuja esteettömään ja turvalliseen kotona asumiseen. Nopeasti kasvavan konsernin liikevaihto vuodelle 2016 arvioidaan asettuvan noin 8.2 miljoonaa euron tasolle.

Mailhouse Oy

Asianajotoimisto Juridicus Oy on toiminut ulkoistettuna lakiosastonamme toimintamme alusta lukien. Juridicus Oy on vastannut juoksevaan liiketoimintaamme liittyvän laaja-alaisen juridiikan hoitamisesta, jonka lisäksi Juridicus on avustanut mm. useammassa osake- ja liiketoimintakauppaneuvotteluissa ja hoitanut usean liiketoimintakaupan sopimusoikeudellisen ja muun juridisen täytäntöönpanon. Olemme erittäin tyytyväisiä saamamme palvelun laatutasoon sekä kustannusvastaavuuteen sekä toimintatapaan.

Elina Malmgren
toimitusjohtaja

Mailhouse Oy on osoitteelliseen suoramarkkinointi- sekä viestintämateriaalin osoitteelliseen lähetykseen sekä digipainatukseen erikoistunut yhtiön, jonka on alansa toiseksi suurin Suomessa. Yhtiön liikevaihto oli päättyneellä tilikaudella noin 5,1 miljoonaa euroa ja yhtiö työllistää yli 30 henkilöä.

Fracht Finland

Olemme saaneet Juridicus Oy:ltä oikeudellista apua  sekä kuljetusoikeudellisissa kysymyksissä että laaja-alaisesti myös henkilöstöön ja yhtiön hallintoon liittyvissä asioissa. Yhteydenpito Juridicus Oy:n kanssa on ollut mutkatonta ja asiat on pyritty hoitamaan ilman turhia ”kokoustamisia” mahdollisimman kustannustehokkaasti. Voimme suositella  Juridicus Oy:n palveluita, kun tarvitaan inhimillistä otetta ja selkokielistä lähestymistä. Usein lakipykälien viidakko on yrittäjän näkökulmasta joskus jopa pelottava. Silloin tarvitaan joustavaa tulkkausta ja tukea päätöksen teolle. Tämä toimii erinomaisesti asianajotoimisto Juridicus Oy:n kanssa.

Fracht Finland on osa kansainvälistä Fracht-konsernia, joka toimii kuljetus- ja logistiikka-alalla maailmanlaajuisesti. Konsernin liikevaihto vuonna 2014 oli noin 1.2 mrd. euroa. Fracht Finland Oy tarjoaa asiakkailleen kokonaisvaltaisia logistiikkapalveluita maalla, merellä ja ilmassa ja sen liikevaihto on noin 15 Meur vuodessa. Toimintamme Suomessa on keskittynyt erityisesti suurten teollisuusprojektien hallinointiin.

NRJ Finland Oy Ab

NRJ Finland Oy Ab (nrj.fi/radionostalgia.fi) on osa kansainvälistä NRJ-perhettä ja sillä on Suomessa kaksi radiokanavaa Radio NRJ ja Nostalgia ja niihin liittyvät digitaaliset palvelut. ”Osana monikansallista konsernia tarvitsemme Suomessa lakimiehen, joka pystyy keskustelemaan myös konsernin kanssa. Olemme olleet erittäin tyytyväisiä Asianajotoimisto Juridicus Oy: asiantuntevaan juridiseen apuun” kertoo Anette Raunio.

NRJ – Hit Music Only

Aronia Group – autamme asiakkaitamme onnistumaan

Olemme tehneet yhteistyötä Juridicuksen kanssa jo vuosia. Palvelu on ripeää ja asiantuntevaa. Siksi Asianajotoimisto Juridicus Oy on kumppanimme yritysjärjestelyjen juridiikassa.

Lars Lindholm
perustaja, hallituksen puheenjohtaja

Vuodesta 2000 toiminut Aronia Group (www.aronia.fi) on Suomen arvostetuimpia pk- ja perheyritysten omistuksen järjestelijöitä. Aronia on suorittanut useita satoja toimeksiantoja eri toimialoilla. Palveluihin kuuluvat yritysten osto- ja myyntitoimeksiannot, sukupolvenvaihdokset ja muut yritysjärjestelyt sekä näihin liittyvät laki- ja veropalvelut.

Suomen Löytötavarapalvelu Oy

Olemme tehneet yhteistyötä Asianajotoimisto Juridicus Oy:n kanssa jo vuosien ajan. Juridicus Oy:ssä olemme saaneet hoidettua laaja-alaisesti erilaisia oikeudellisia asioitamme ja yhteistyö on ollut sujuvaa ja mutkatonta. Toimeksiannon on hoitanut ja siitä on vastannut sama asianajaja, jonka kanssa siitä on sovittu, jolloin olemme voineet aina olla yhteydessä saman henkilön kanssa toimeksiantoihin liittyvissä asioissa. Jutut on mielestämme hoidettu tehokkaasti välttäen turhia toimenpiteitä. Pitkän yhteistyön ansiosta Juridicus Oy:ssä tunnetaan toimialamme pääasialliset haasteet ja monet ongelmat voidaan selvittää sujuvasti lyhyillä puhelinkeskusteluilla ja muutamilla sähköposteilla. Turhien kokousten ja neuvotteluiden karsiminen on myös kustannustehokkuuden kannalta osoittautunut hyväksi toimintatavaksi.

Suomen Löytötavarapalvelu Oy on Suomen ensimmäinen ja kokenein yksityinen löytötavaratoimisto, joka on perustettu vuonna 1993. Suomen Löytötavarapalvelulla on seitsemän toimistoa eri puolella Suomea ja kansainvälisiä palvelukeskuksia useissa eri maissa. Suomen löytötavarapalvelu Oy löytää vuosittain omistajan sadoille tuhansille kadonneille tavaroille kaikkialla maailmassa. Merkittävimmät joukkoliikenteen tuottajat, Suomeen liikennöivät lento- ja laivayhtiöt, hotelliketjut, suurtapahtumat, kauppakeskukset, taksit, matkatoimistot ja monet muut kotimaiset ja ulkomaiset yritykset ovat ratkaisseet löytötavaraongelmansa ulkoistamalla löytötavaroiden käsittelyn Suomen Löytötavarapalvelu Oy:lle.