Tekijänoikeudet

Autamme yrityksiä ja yksityisiä ihmisiä tekijänoikeuksien hoidossa: mm. oikeuksien hankkimisessa, rekisteröimisessä, lisensoinnissä, R&D:ssa, suojaamisessa ja luovuttamisessa sekä oikeuksien puolustamisessa.

Kuinka voin suojata tekijänoikeuteni – tai miten saan edes varmistettua että ne kuuluvat minulle? Kuinka luovuttaa osia tekijänoikeudesta hallitusti, esimerkiksi rahoitusta varten? Kysy meiltä – me tiedämme miten.

Tekijänoikeusasiat voivat olla vaikeita, puhutaanhan niissä usein arkielämälle vieraista käsitteistä. Kuitenkin tekijänoikeuksien hallinta ja hyödyntäminen on yritysten arvonkasvattamisen ydintä.

Me autamme yrityksiä ja yksityisiä ihmisiä päivittäin heidän tekijänoikeuksiensa hoidossa: oikeuksien hahmottaminen, tekijänoikeussopimusten laadinta, toiminimet, tavaramerkkien kotimainen rekisteröinti ja kansainvälinen tavaramerkkien rekisteröinti, työsuhdekeksinnöt, työntekijöiden ja työnantajien oikeudet ja velvollisuudet immateriaalioikeuksissa, kustannussopimukset, alikustannussopimukset, patenttien ja muiden oikeuksien lisensointi ja oikeuksien puolustaminen – tätä me teemme.

VIIHDETEOLLISUUS JA LAKI

Viihdeteollisuuden ja erityisesti musiikkiin liittyvät lakiasiat ovat vanha erityisalueemme. Olemme olleet mukana neuvottelemassa sopimuksia kaikkiin pääterritorioihin ja kaikkien ns. major- levy-yhtiöiden kanssa, puhumattakaan lukuisista muista. Myös kustannussopimukset ja erilaiset lisensioinnit peleistä elokuviin ovat arkipäivää yrityksessämme. Lisäksi seuraamme jatkuvasti kansainvälisen yhteistyöverkkomme kautta alan toimijoiden sopimuskäytäntöjen muutoksia ja niiden vaikutuksia alan toimintaan.

Tekijänoikeusasiat – oikeuksien hankkiminen, rekisteröiminen, lisensointi, R&D, suojaaminen ja luovuttaminen – ovat yrityksemme perusjuridiikkaa ja seuraamme vieläkin alan kehittymistä aitiopaikoilta.

Tekijänoikeusasioissa ota yhteyttä AA Kari Karjalaiseen +358 9 6844 0613.

Vastuuvapauslauseke: Nämä Sivut on tarkoitettu ainoastaan tiedottamiseen. Sivuilla esitettävät tiedot eivät muodosta oikeudellisia tai muitakaan neuvoja eikä niitä tule pitää neuvoina. Emme vastaa toimenpiteistä, joihin on ryhdytty näiden sivujen sisältämien tietojen nojalla. Huomautamme, että asianajajavastuun edellyttämä toimeksianto edellyttää Sopimusta.